färjan del 3 - buset

så, ganska omgående gick vi till receptionen. jag skötte till en början snacket

"alltså.. det här är jättepinsamt, men det första vi gjorde nu när vi klev på var att tappa bort våra kompisar. har du någon som helst möjlighet att ropa efter dem? vi har ingen mobiltäckning"

"ingen täckning.. det låter ju konstigt" sa hon tveksamt och såg less ut

"nä alltså, de bor under bildäck.."

"jaha.. vad heter de då?"

"david, isak och erik sundqvist" varpå ante lade till

"ja, vi vet inte vad de andra heter i efternamn..."

"okej.. men då ropar jag efter erik sundqvist då"

trist, buset gick i stöpet. men fair enough - bara att ropa efter erik var gott nog, och det gjorde hon. men dök erik upp? ingalunda.

då gick det upp för oss .. att vi kanske inte skulle få tag på honom. han hade nämligen sagt tidigare på dagen att han inte skulle ha sin mobil igång. ont om batteri, och han ville inte bli störd under resan och skicka dumma fylle-sms. vad fan. tänk om vi inte skulle hitta honom?

så vi började vandra runt och leta.. det fanns trots allt inte särskilt många platser att leta på. var borde han vara? baren naturligtvis. men vi hittade ingen erik på en god stund .. så vi satte oss och väntade ...

till slut dyker en skäggig och långhårig man upp, i sällskap av en jonas och två tjejer! det tog en stund innan han kopplade att det var vi, och att vi var där. han sken upp som en jävla sol och skrattade gott, uppenbart skitförvånad! det kändes hemskt kul. de hade inte hört utropet dock ... sen avgick färjan mot äventyr.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0